top of page
Search

Elevene ved Vollan skole løp til gullmedalje

FAU ved Vollan skole ønsket å gjøre noe ekstra for elevene ved skolen ettersom årets julemesse ble avlyst. Dermed ble det arrangert et sponsorløp, det første i sitt slag ved skolen. FAU samlet inn sponsormidler for alle elevene, og det ble gitt løfte om både fastbeløp og beløp for antall runder som elevene hadde gjennomført. Det ble også sponsing for treffsikkerhet med ball.


Elevene ble svært motiverte da de forsto hvor mye penger de faktisk kunne samle inn ved å gjøre en ekstra innsats, og ekstra innsats gjorde de! Noen gikk, noen gikk og sang og andre sprang. Humøret var på topp og elevene gjennomførte med stil. Etter et løp på 45 minutter, ble det løpt inn hele 25.795 kroner.


Etter løpet var det dekket til langbord i gymsalen, hvor Sigrid og Wenche hadde pyntet bord, kokt grøt, ordnet med brus og en "overraskelsespose" til alle elevene. Elevene hadde alle grunn til å være stolte av egen innsats, og så ut til å kose seg sammen.


Lærerne har forstått at det har kommet inn så mye penger, at de står i faresonen for å bli dratt med på sprell. Disse sprellene har vært omtalt i tidligere publiseringer, og nå er det en litt nervøs spenning om hva som man har i vente. Elevene derimot, synes å glede seg over å få testet lærerne sine i disse sprellene.


Når foreldre, elever og skole jobber sammen, er det spennende å se hva man kan få til!


0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Comments


bottom of page