Har du barn som skal begynne i 1. klasse til høsten?

Vi inviterer til åpen dag torsdag 13. juni klokka 9 til 11. Da kan ditt barn få være sammen med 1. klassen vår, og være med på skoleopplegget den dagen.

Vollan skole er den eneste private skolen i Oppdal. Vi møter alle krav til offentlig skole og underviser i de samme fagene. Vi har høye krav til kvalitet og du finner alt du kjenner fra den offentlige skolen, pluss litt til.

Vollan skole bygger på kristne grunnverdier, og er ekstra opptatt av hver enkelt elev.

Skolen har ingen foreldrebetaling, og ditt barn har samme rett til skoleskyss som hos kommunal skole. Vi har gratis varmlunsj to dager i uka, gratis skolefrukt hver dag og elevene får egen Ipad eller PC.

Ta gjerne kontakt for en prat og mer informasjon.

Velkommen til åpen dag på Vollan skole!

Vollan skole i Opp.no

Les gjerne omtalen fra en av mange fine skoledager på Vollan skole. – Tenk at vi så ofte kan gjøre sånne artige ting i skoletiden - Opp.no