top of page
Search

Isfiske på Skarvatnet

Det er strålende vær. Sekken er full av god mat, drikke, maggot og nødvendig fiskeutstyr. Elever ved Vollan skole skal prøve fiskelykken på Skarvatnet.


Det ligger en del nysnø på isen, men ivrige fiskere stabber seg bortover for å finne seg en god plass. Tykkelsen på isen er betryggende, og det er ganske slitsomt å komme igjennom med is boret, men det går. Maggot festes på kroken, og agnet senkes ned gjennom hullet. Så er det bare å vente.I hytta ved vannkanten fyres det i ovnen sånn at det skal være godt og varmt når det om litt blir en liten pause fra fiskinga. Mat smaker jo spesielt godt på tur. Når det i tillegg serveres varm kakao og kjeks kan man jo ikke ha det bedre.


Elevene på 3. til 5. trinn vet å kose seg på tur!
0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Julemesse på Vollan skole

Det nærmer seg tid for den tradisjonsrike julemessen på Vollan skole. Foreldregruppen omtaler den som "høstens vakreste eventyr", noe som også rektor Kjetil Lorentzen ved Vollan skole er helt enig i.

bottom of page