top of page
Search

Julemessa på Vollan Skole viser et nydelig felleskap

Julemessa på Vollan Skole viseret nydelig felleskap. Julemessa på Vollan skole har vært en stor suksess i 2023. Over 200 besøkende deltok i festlighetene.


Tekst av Johanna Holand (elev på 10. trinn ved Vollan skole).


Julemessa har vært en stor suksess i år også. Over 200 hundre barn og voksene samlet seg i gymsalen på Vollan skole. Foreldre, elever og lærere alle bidro og hjalp til med sitt, for åresalg, kakesalg og pepperkakehustombola. I løpet av kvelden har elevene, som alltid, bidratt med underholdning med flere sanger og morsomt skuespill.


-Denne kvelden er viktig for å gi muligheter til elevene. De turene de får dra på gir en sjanse for å få fysisk læring. I stedet for å bare høre om andre verdens krig får elevene se og oppleve det. Det sier rektor Kjetil Lorentzen.


Det er litt stress å planlegge, men alt til sammen er det en veldig hyggelig kveld, og fint å vite at pengene går til elevene, ifølge foreldre og lærere.


Med mye god mat og underholdning, er dette noe å glede seg også til neste år.

Av Johanna Holand – elev 10. Trinn Vollan skole


PS: For flere bilder, kan dere følge Facebook siden vår (Vollan skole).

0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Julemesse på Vollan skole

Det nærmer seg tid for den tradisjonsrike julemessen på Vollan skole. Foreldregruppen omtaler den som "høstens vakreste eventyr", noe som også rektor Kjetil Lorentzen ved Vollan skole er helt enig i.

bottom of page