top of page
Search

Julemesse på Vollan skole

FAU (foreldreutvalget) og Vollan skole arrangerer julemesse på Vollan skole onsdag 24. november. Julemessen har vært en årlig tradisjon, som har vært verdsatt av mange. Etter et år med sterke restriksjoner, er vi derfor glade for igjen å kunne åpne dørene for besøkende.


På julemessen vil du få mulighet til å kjøpe mat i gymsalen fra kl. 1630. Deretter vil det bli åpning ved rektor og underholdning av elevene kl. 1700. Julemessen følger noen gode tradisjoner, hvor det vil være åresalg med flotte gevinster, "katta i sekken" , pepperkakehustombola og salg av varer og bakst.


Rektor har fulgt med litt i kulissene, og vet det vil komme mye godt som man bare må få med seg, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. I tillegg er det hyggelig å få treffe andre mennesker, hvor vi i fellesskap jakter på den gode førjulsfølelsen.


Det vil være parkeringsvakter som anviser sted for parkering. Følg deres anvisning, slik at vi får utnyttet parkeringsområdet best mulig.


Julemessen vil holde på fram til ca. 20.00 hvor man da går mot en avslutning.


Vi minner om de generelle retningslinjene om å holde seg hjemme dersom man er syk, og oppfordrer til å sprite hendene ved ankomst.


Da ønsker vi alle hjertelig velkommen.
0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Comentários


bottom of page