top of page
Search

Sponsorløpet "Good Things are going to happen". Er du lagspiller? Står du distansen ut? Er du med?

FAU ved Vollan skole minner om sponsorløpet kommende tirsdag. Del gjerne innlegget med venner og familie slik at vi på tirsdag kan si hvor mye hver gruppe er sponset med - det kan gi elevene ekstra glød til å gjennomføre løpet/kastingen!


Good things are going to happen!

Den tradisjonelle julemessa på Vollan skole kan dessverre ikke gjennomføres i år. FAU ønsker likevel at barna ved skolen skal få en morsom dag med mulighet for å samle inn penger til kretsen og skolen. Derfor arrangerer vi sponsorløp i år.


Sponsorløpet skjer tirsdag 8.desember fra kl.09.00-11.00 ved Vollan skole.


Elevene deles inn i tre grupper;

1: 1.-5.klasse

2: 6.-7.klasse

3: 8.-10.klasse

Gruppene skal møte hverandre i to aktiviteter; løp og kast. Elevene skal løpe/gå/rulle/danse så mange runder de klarer på 45 minutter og de har maks 20 kast hver.


Det er flere måter du kan sponse gruppene på;

1. et bestemt kronebeløp per runde på banen/treff i bøtta

2. et fast beløp for gjennomført aktivitet

3. begge deler

For eksempel: Du støtter Gruppe 1 med 10 kroner runden. Dersom gruppa klarer å løpe 12 runder på banen, må du betale 10 x 12 = 120 kroner.


Gruppa som får sponset mest penger, får gleden av å utføre sprell med lærerne.

Du sponser ved å sende en SMS til Kristin Sjøvold på mobil 41101344. Oppgi ditt navn, gruppe og beløp (fast eller pr runde/kast). Det er mulig å sende melding frem til tirsdag 8.desember kl.09.00. Når sponsorløpet er over, får du en SMS med info om hvilket beløp du da kan overføre og på hvilken måte du kan overføre på.

0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Comentarios


bottom of page