Vi trenger flere gode vikarlærere

Det er stadig behov for tilkallingsvikarer som kan steppe inn på kort tid. Dersom du kan tenke deg å jobbe i et positivt og hektisk miljø, vil vi gjerne høre fra deg. Vollan skole legger vekt på høy voksentetthet, slik at elever med ambisjoner skal få vokse og elever med utfordringer, skal få tilpasset undervisning. Det får vi til takket være gode lærere og assistenter. Send inn CV-en, så kan det hende at du blir med på dette gode laget.

Vollan er en skole for alle, med blikk for den enkelte.