Vollan skole utvider tilbudet neste skoleår med trafikalt grunnkurs.

God trafikkopplæring er viktig for å gjøre morgensdagens trafikanter trygge i trafikken. Om man ønsker å kjøre moped, traktor eller bil, er det viktig med gode grunnferdigheter for å ta vare på seg selv og andre. Neste skoleår vil Vollan skole kunne tilby våre elever trafikalt grunnkurs, i et av våre valgfag. Det gleder vi oss over, og vi er stolte over å kunne gi dette eksklusive tilbudet.

Mange i Oppdal kommer fra gård, og ønsker gjerne å få tatt førerkort for traktor. Mange synes det er dyrt nok å ta førerkortet, og derfor er vi ekstra glade for å kunne gi dette tilbudet til de eldste ungdomsskoleelevene våre, helt gratis.