top of page
Search

Vollan skole utvider tilbudet neste skoleår med trafikalt grunnkurs.

God trafikkopplæring er viktig for å gjøre morgensdagens trafikanter trygge i trafikken. Om man ønsker å kjøre moped, traktor eller bil, er det viktig med gode grunnferdigheter for å ta vare på seg selv og andre. Neste skoleår vil Vollan skole kunne tilby våre elever trafikalt grunnkurs, i et av våre valgfag. Det gleder vi oss over, og vi er stolte over å kunne gi dette eksklusive tilbudet.


Mange i Oppdal kommer fra gård, og ønsker gjerne å få tatt førerkort for traktor. Mange synes det er dyrt nok å ta førerkortet, og derfor er vi ekstra glade for å kunne gi dette tilbudet til de eldste ungdomsskoleelevene våre, helt gratis.

0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Julemesse på Vollan skole

Det nærmer seg tid for den tradisjonsrike julemessen på Vollan skole. Foreldregruppen omtaler den som "høstens vakreste eventyr", noe som også rektor Kjetil Lorentzen ved Vollan skole er helt enig i.

bottom of page