top of page
Search

Good things are going to happen!

Ved Vollan skole har vi et aktivt FAU. En snøball har begynt å rulle.....Den tradisjonelle julemessa på Vollan skole kan dessverre ikke gjennomføres i år. FAU ønsker likevel at barna ved skolen skal få en morsom dag med mulighet for å samle inn penger til kretsen og skolen. Derfor arrangerer vi sponsorløp i år. I tillegg har de spenstige lærerne tatt imot utfordringen om å la elevene utføre noen artige sprell med dem, dersom det kommer inn x antall kroner. (se Spleis) Dessuten arrangerer vi vanlig loddsalg via Facebook.

Sponsorløpet skjer tirsdag 8.desember fra kl.09.00-11.00 ved Vollan skole. Elevene deles inn i tre grupper;

1: 1.-5.klasse

2: 6.-7.klasse

3: 8.-10.klasse

Gruppene skal møte hverandre i to aktiviteter; løp og kast. Elevene skal løpe/gå/rulle/danse så mange runder de klarer på 45 minutter og de har maks 20 kast hver.

Det er flere måter du kan sponse gruppene på;

1. et bestemt kronebeløp per runde på banen/treff i bøtta

2. et fast beløp for gjennomført aktivitet

3. begge deler

For eksempel: Du støtter Gruppe 1 med 10 kroner runden. Dersom gruppa klarer å løpe 12 runder på banen, må du betale 10 x 12 = 120 kroner.

Gruppa som får sponset mest penger, får gleden av å utføre sprell med lærerne.

Du sponser ved å sende en SMS til Kristin Sjøvold på mobil 41101344. Oppgi ditt navn, gruppe og beløp (fast eller pr runde/kast). Det er mulig å sende melding frem til tirsdag 8.desember kl.09.00. Når sponsorløpet er over, får du en SMS med info om hvilket beløp du da kan overføre og på hvilken måte du kan overføre på.


Sprell

Vi har opprettet en Spleis der du kan gi ditt bidrag for å muliggjøre følgende fem sprell med lærerne:

1. Øysteins legger. Øystein lærer lar elevene barbere leggene hans og han vil gå i egnet dametøy resten av dagen.

2. Spisegrøss. Fire av kontaktlærerne har sagt seg villige til å spise noe elevene har bestemt. Det kan være chili, sitron, surstrømming eller annet snacks.

3. Prøvesynge for IDOL ala Vollan. Elevene stemmer frem fire lærere som må inn på audition og synge for et dommerpanel som består av elever.

4. Fargerik sveis. Elevene får lov til å farge Kjetil og Karsten sitt hår i alle regnbuens farger.

5. Løp i badetøy. Svømmelærerne stiller opp i badetøy utendørs uansett vær og løper en runde rundt banen på Vollan.

Sprell 1-5 gjennomføres dersom det kommer inn nok penger. Se Spleis «Good things are going to happen» som legges ut i våre kanaler. Spleisen er åpen til og med mandag 14.desember kl.20.00. Sprellene skal eventuelt gjennomføres tirsdag 15.des i skoletida.


Loddsalg gjennomføres over Facebook med innbetaling på VIPPS til Gry Engelsjord nr. 98838291 innen 14.desember kl.23.59. Det er 10 kr per lodd. Trekning 15.desember. Vinnerlista blir offentlig kunngjort. Her blir det mange fine premier.


Lenken/info om Spleis og loddsalg håper vi blir delt flittig rundt i diverse medier slik at vi også når Oppdals befolkning og kjente fjern og nær.

Info om selve sponsorløpet håper vi når ut til alle foreldre, besteforeldre, tanter/onkler, venner og bekjente.

0 comments

Recent Posts

See All

Ungdomsskole på Vollan skole

Vollan skole er en 1 - 10 skole. Det betyr at vi har et helhetlig skoletilbud og hvor det er mulig å gå hele grunnskolen ved samme skole. Det sikrer god kontinuitet og gode overganger. ' Det er ikke

Kommentare


bottom of page