Leseglede

Oppdatert: 15. aug. 2018

Vi ønsker at skolebiblioteket skal være en arena for leseglede for alle elevgrupper i alle fag. Derfor har vi flyttet og oppgradert biblioteket for å gjøre det mer brukervennlig og mer spennende og interessant.

Forskning (Joron Pihl 2012) viser at rik tilgang på aktuell og interessevekkende litteratur, vekker elevenes leseengasjement. Et godt skolebibliotek er avgjørende for en elevs faglige, språklige og sosiale utvikling.

Vollan skole har som mål å ha et rikholdig og attraktivt bibliotek.