Utvider varmlunsj-tilbudet

Skolen har hatt god erfaring med tilbud om varmlunsj til elevene en dag i uka dette skoleåret. Fra januar utvides tilbudet til to dager i uka!

Det er viktig at elevene har nok energi i skolehverdagen. Vi erfarer at et sunt og godt måltid er med på å øke læringsutbyttet, gir større trivsel og mer samhold. Hver mandag og torsdag serverer vi derfor varm lunsj til alle elever på 1.-10. trinn.

Varmlunsjmenyen er sunn og variert, og fordi ordningen blir organisert av foreldre på dugnad er tilbudet gratis for elevene.