Utvider varmlunsj-tilbudet

Skolen har hatt god erfaring med tilbud om varmlunsj til elevene en dag i uka dette skoleåret. Fra januar utvides tilbudet til to dager i uka!

Det er viktig at elevene har nok energi i skolehverdagen. Vi erfarer at et sunt og godt måltid er med på å øke læringsutbyttet, gir større trivsel og mer samhold. Hver mandag og torsdag serverer vi derfor varm lunsj til alle elever på 1.-10. trinn.

Varmlunsjmenyen er sunn og variert, og fordi ordningen blir organisert av foreldre på dugnad er tilbudet gratis for elevene.

0 kommentarer

Vi er glade for at flere ser på og vurderer oppstart hos oss til høsten 2022. Det blir spennende å se hvordan første trinn neste år blir. En ting er sikkert; elevene vil møte dedikerte lærere med god