Varmlunsj hver uke

Det er viktig at elevene har nok energi i skolehverdagen. Vi tror et sunt og godt måltid er med på å øke læringsutbyttet, gi større trivsel og mer samhold. Hver mandag serverer derfor Vollan skole varmlunsj til alle elever på 1.-10. trinn.

Varmlunsjmenyen er sunn og variert, og fordi ordningen blir organisert av foreldre på dugnad er tilbudet gratis for elevene.

Til varmlunsj i dag ble det servert nydelig hjemmelaget tomatsuppe med grove rundstykker til, noe som absolutt falt i smak hos elevene!