20200531_114639040_iOS.heic

Rektors hjørne

Nå har jeg vært ved Vollan skole i et helt skoleår. Det har vært svært lærerikt og jeg har hatt mange gode opplevelser med elevene.

Vi har hatt en stor bukett med barn, og vi har en lærerstab som jeg er stolt av. Det er flott å se hvordan barna leker med hverandre i friminuttene, hvordan de tar kontakt med oss voksne for å slå av en prat.

Det er også fint å se hvordan elevene engasjerer seg i skolearbeidet. Det er mye å lære, og ikke alt er like lett, men de følger godt med i timene og rekker opp hendene når de ønsker å svare på spørsmål lærerne stiller.

Vi startet opp med 32 elever i høst. 32 helt unike barn som har hele livet foran seg.

Sammen skal vi lage en skole som tar vare på ditt barn og som samtidig utvikler det til å bli selvstendige individer som klarer seg selv i samfunnet.

Jeg ønsker et godt samarbeid med dere foreldre og at vi sammen kan gjøre det beste for alle barna som går ved Vollan skole. Elevene våre fortjener å ha det bra både på skolen og hjemme.

Ta kontakt med meg eller noen andre av de ansatte dersom dere lurer på noe.

Kjetil Lorentzen